Onder de toren

Trots op een mooi project waar Stukadoorsbedrijf van Baal BV in Opdracht van Bouwservice Bartelen zowel binnen als buiten het stukwerk heeft mogen verzorgen. Dit in samenwerking met SLP KHALIX.

 

 

 

St. Louis Oudenbosch

St. Louis Oudenbosch

Het voormalige instituut Saint Louis, inclusief de Kapel, vormt een van de onderdelen van het religieuze erfgoed van de kern Oudenbosch en de gemeente Halderberge.

Binnen dit project zijn er een aantal mooie restauraties uitgevoerd.

Sint Annaklooster Zundert

Sint Annaklooster Zundert

Het St. Annaklooster was na jarenlange leegstand ernstig in verval geraakt. Uiteindelijk is het eeuwenoude nonnenklooster getransformeerd tot een multifunctioneel complex met winkels, horeca, woningen,  appartementen en binnenpleintjes.

Het St. Annaklooster is een rijksmonument met een grote cultuurhistorische waarde voor de gemeente. Zo fungeerde het gebouw in het verleden niet alleen als klooster maar was er ook een meisjesschool, weeshuis en internaat gevestigd. In overleg met de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed zijn zoveel mogelijk authentieke elementen bewaard zoals raamko­zijnen, dakkapellen, oude vloeren en een oude kelder.

Wij zijn dan ook enorm trots om deel te hebben mogen zijn in dit mooie project.

 

Voormalig Brouwhuis De Drie Hoefijzers te Breda

Voormalig Brouwhuis De Drie Hoefijzers te Breda

Inmiddels is fase 1 van de restauratie / renovatie van het voormalig brouwhuis De Drie Hoefijzers te Breda in gebruik genomen, momenteel is de restauratie / renovatie van fase 2 in volle gang. Een prachtig project waar we trots op zijn!