Onder de toren

Trots op een mooi project waar Stukadoorsbedrijf van Baal BV in Opdracht van Bouwservice Bartelen zowel binnen als buiten het stukwerk heeft mogen verzorgen. Dit in samenwerking met SLP KHALIX.

 

 

 

St. Louis Oudenbosch

St. Louis Oudenbosch

Het voormalige instituut Saint Louis, inclusief de Kapel, vormt een van de onderdelen van het religieuze erfgoed van de kern Oudenbosch en de gemeente Halderberge.

Binnen dit project zijn er een aantal mooie restauraties uitgevoerd.

Sint Annaklooster Zundert

Sint Annaklooster Zundert

Het St. Annaklooster was na jarenlange leegstand ernstig in verval geraakt. Uiteindelijk is het eeuwenoude nonnenklooster getransformeerd tot een multifunctioneel complex met winkels, horeca, woningen,  appartementen en binnenpleintjes.

Het St. Annaklooster is een rijksmonument met een grote cultuurhistorische waarde voor de gemeente. Zo fungeerde het gebouw in het verleden niet alleen als klooster maar was er ook een meisjesschool, weeshuis en internaat gevestigd. In overleg met de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed zijn zoveel mogelijk authentieke elementen bewaard zoals raamko­zijnen, dakkapellen, oude vloeren en een oude kelder.

Wij zijn dan ook enorm trots om deel te hebben mogen zijn in dit mooie project.

 

Woonhuis – Heerle

Woonhuis

Wanneer over een paar weken de schilder is geweest, staat hier een prachtig resultaat van de restauratie van dit  huis te Heerle..