Dienst

Nieuwbouw & verbouw voor particulieren en aannemers

vakwerk

Gediplomeerde en ervaren stukadoors

Zowel voor particulieren als aannemers is Stukadoorsbedijf Van Baal de ideale partner voor het stukwerk in nieuwbouwprojecten. De gediplomeerde en ervaren stukadoors werken altijd met de beste materialen en nieuwste technieken.

Van Baal levert vakwerk tegen scherpe prijzen. Maak een afspraak en laat u informeren over alle mogelijkheden en de prijzen.

Een mooi project waaraan Van Baal onlangs mee werkte, is de bouw van het vakantiepark Waterrijk op de Oesterdam, in opdracht van BoVeSaw. Diversen woningen in opdracht van Kambier B.V. en de huizen in Groene Kamers te Rijsbergen en Tuinderij te Zundert (Maas-Jacobs) zijn projecten waaraan het stukadoorsbedrijf met veel plezier werkte.

Ook op het gebied van verbouw is Van Baal het juiste adres. Zo verzorgen ze al jaren het stukwerk voor diverse particulieren opdrachtgevers, maar ook voor Niek Roos Serrebouw na het plaatsen van lichtstraten en dergelijke. Verder werkten de stukadoors eerder op het hoogste puntje van Eindhoven: het voormalig penthouse van de Eindhovense modekoningin en selfmade miljonair Marjan Strijbosch in de Admirant. Klik hier voor een mooie impressie van dit geweldig mooie werk.