Zowel voor particulieren als aannemers is Stukadoorsbedijf Van Baal de ideale partner voor het stukwerk in nieuwbouwprojecten. De gediplomeerde en ervaren stukadoors werken altijd met de beste materialen en nieuwste technieken.

Van Baal levert vakwerk tegen scherpe prijzen. Maak een afspraak en laat u informeren over alle mogelijkheden en de prijzen.

Een mooi project waaraan Van Baal onlangs mee werkte is de bouw van het multifunctionele gebouw Huis van de Heuvel in Breda, in opdracht van Slokkers Bouwgroep. Brasserie Lodge Visdonk in Roosendaal (in opdracht van Bouwonderneming Hoendervangers) en de huizen in het Amalialaantje in Bosschenhoofd (Maas-Jacobs) zijn twee andere projecten waaraan het stukadoorsbedrijf met veel plezier werkte.

Ook op het gebied van verbouw is Van Baal het juiste adres. Zo verzorgen ze al jaren het stucwerk in alle Dirk van den Broek-winkels in Zuidwest-Nederland (voor Bouwonderneming Hoendervangers). Ze zijn sowieso vaak te vinden winkelpanden. Verder werkten de stukadoors onlangs op het hoogste puntje van Eindhoven: het penthouse van de Eindhovense modekoningin en selfmade miljonair Marjan Strijbosch in de Admirant. Klik hier voor een mooie impressie van dit geweldig mooie werk.

" Traditioneel vakmanschap - Binnen & buiten stukwerk, restauratie, lijstwerk & ornamenten."