Dienst

Alle soorten buitenstukwerk

Advies

Kwalitatieve buitenstuk

Saint-Louis in Oudenbosch, Grand café De Bocht in Wernhout en het Sint Annaklooster en Kapel in Zundert. Het zijn slechts drie van de vele projecten waarvoor Stukadoorsbedrijf Van Baal het buitenstukwerk verzorgde.

Of u nu traditioneel stukwerk met cementgebonden materialen op uw buitengeven wilt of de muur wilt laten afwerken met de modernste technieken op het gebied van gevelisolatie… u bent bij Van Baal aan het goede adres! Door een nauwe samenwerking met SLP Trading uit Borne zorgen wij altijd voor een goed resultaat.

Wanneer wij een aanvraag krijgen voor gevelstukwerk, komen wij graag samen met onze adviseur van SLP Trading naar het uit te voeren stukwerk kijken. Vervolgens wordt door SLP Trading een advies uitgewerkt. In dit advies komen alle stappen aan bod, vanaf de voorbereiding van de ondergrond tot de eindafwerking van de stuklaag door bijvoorbeeld een verflaag. Door dit advies kunnen wij altijd stukwerk leveren met garantie! Natuurlijk kunt u het totale proces bij ons laten uitvoeren van de bewerking van de ondergrond tot het afwerken van de stuklaag!